Ga naar de inhoud

CLICWALL

Multifunctioneel inzetbaar in elk interieur.

Clicwall personalisatie by Wandman

Breng uw projecten tot leven

Wilt u een instant vakantiegevoel voor uw hotelgasten die op zoek zijn naar rust en comfort? Bent u op zoek naar een positieve en inspirerende werkomgeving om de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers te stimuleren? Verlangt u naar een totale winkelbeleving die perfect aansluit bij de reeds gegarandeerde kwaliteit en service? Selecteer het geschikte design en creëer de ervaring die u voor ogen hebt. Bovendien kunt u met Clicwall uw project ook volledig personaliseren: laat de panelen digitaal bedrukken en tover elke wand om tot een blikvanger.

Geef hier tekst in

Een uitgebreide waaier aan designs

Clicwall biedt prachtige oplossingen voor al uw interieurprojecten dankzij de uitgebreide waaier aan hoogwaardige designs. Van effen basiskleuren tot een reeks realistische beton- en houtdesigns: de mogelijkheden van Clicwall zijn eindeloos. Geef uw interieurproject de extra meerwaarde waar u naar op zoek bent.

Geef hier tekst in

Klaar voor intensief gebruik

De beschermende, stevige melaminelaag zorgt voor een spatwaterdicht oppervlak. Deze bovenlaag is afwasbaar en dus extra hygiënisch. Clicwall is bovendien krasbestendig en onderhoudsvriendelijk, waardoor u eindeloos van uw gekozen design kan genieten. Daarom is Clicwall ideaal voor omgevingen die intensief gebruikt worden, zoals ziekenhuizen, kantoren en scholen.

Geef hier tekst in

Snelle plaatsing met een stijlvol resultaat

Dankzij het gepatenteerde profiel sluiten de panelen perfect op elkaar aan en zijn ze in een handomdraai geplaatst. Verdere afwerking is niet nodig. Stof en vuil blijven tijdens de installatie bijgevolg tot een minimum beperkt. Dankzij Clicwall creëert u in uw bestaande ruimte een nieuwe sfeer zonder een langdurige, vervelende onderbreking van uw dagelijkse activiteiten. Om uw wanden tot in de puntjes af te werken, is er een breed assortiment accessoires, waaronder hoekprofielen en plinten. Kortom, met Clicwall geeft u uw interieur in korte tijd een volledige make-over.

Olivier

Contacteer Olivier voor een prijsofferte op maat of maak een afspraak en bespreek uw event.
Bel +32 470 58 09 46 of stuur Olivier een e-mail

REALISATIES

Ontdek onze talrijke projecten.