Ga naar de inhoud

EEN SLIMME INVESTERING

Ons wandsysteem is 100% herbruikbaar.

Een duurzame stand voor uw bedrijf

Een duurzame stand voor uw bedrijf

Bij Wandman kunt u zowel een stand huren als kopen. Kies voor een slimme investering in een duurzaam systeem of geniet van onze full-service. In beide gevallen geniet u jarenlang van een unieke stand met oneindig veel mogelijkheden.

Meer info
 

U organiseert een beurs of event

Uw event naar een hoger niveau met WANDMAN

Als beursorganisator kunt u bij Wandman talloze standen op maat huren voor uw beurs of event. Wandman biedt u een full-service ‘standaard’ standenbouwpakket. In een mum van tijd bouwen we uw ruimte om tot een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor zowel uw standhouders als bezoekers. We denken graag met u mee en doen er alles aan om er samen een uniek event van te maken.

Meer info

Want to build quickly and easily?  Build Wandman

U bent standenbouwer en wenst uw klanten snel en efficiënt voorzien van professionele en esthetisch hoogstaande beursstanden en wanden?

Dan is investeren in het WM Light wandsysteem een slimme zet!  Neem contact en ontdek onze vele mogelijkheden en prijzen…

Meer info

Multifunctioneel

Het WANDMAN® wandsysteem is multifunctioneel

Denk maar aan toonzalen, displays, pop-up stores, ...

Meer info​​​​​​​

Naadloze opstelling met het Wandman systeem

Doekframe voor naadloze strakke afwerking

Door het slimme ontwerp van het Wandman systeem kan men snel en gemakkelijk het doek in het frame installeren.  Zo creëer je een volledig naadloos beursstand/wand.  Verhoog de sfeer in een kantoorruimte of bedrijfspand of gebruik een textielframe in een showroom of beurs om een boodschap over te dragen. Van tijdelijke aard of voor langdurig gebruik, een Wandman doekframe is multifunctioneel inzetbaar. Altijd van hoogwaardige kwaliteit en met een haarscherpe print.

Meer info​​​​​​​

Olivier

Contacteer Olivier voor een prijsofferte op maat of maak een afspraak en bespreek uw event.
Bel +32 470 58 09 46 of stuur Olivier een e-mail

Met Wandman wordt je beursstand bouwen kinderspel!

 

Bekijk de Wandman trailer

REALISATIES

Ontdek onze talrijke projecten.